Meld je aan voor de boekpresentatie!

Het duurt niet lang meer, op 2 februari is het zover: de boekpresentatie van “Gaan voor Goud”. Het belooft een interessante middag te worden met leuke gasten, een prachtige locatie (de VIP-ruimte van de topsporthal in het Sportcentrum van het Zuiderpark te Den Haag) en een volle zaal.

De topsporthal in het Sportcentrum

Wacht echter niet te lang met aanmelden. Op 15 januari moeten de boeken worden besteld die klaarliggen bij de boekpresentatie, en natuurlijk wil je zelf ook een “Waterval” in je kast hebben. Twijfel daarom niet, kom langs en meld je aan! Dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.