Gaan voor Goud gepresenteerd

Afgelopen zaterdag heeft de boekpresentatie van “Gaan voor Goud” plaatsgevonden in de Sportcampus van het Zuiderpark. Meer dan honderd mensen namen de moeite om directeur Sjors Röttger (Nederlands Handbal Verbond NHV) en voorzitter Peter Sprenger van de Nevobo te horen spreken over het WK volleybal voor dames dat naar Nederland komt in 2022 en over de handbaldames. Twee mooie voorbeelden van de cases die in “Gaan voor Goud” de revue passeren. Ook ik als auteur nam het woord om het proces om tot “Gaan voor Goud” te komen, toe te lichten.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Het geheel werd aan elkaar gepraat door Henk Strikkers en Erik Duin mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Hij is initiatiefnemer van de Stichting Basketbal Den Haag. En dat is mijn vervolgproject: Eredivisiebasketbal naar de Sportcampus in Den Haag halen. Of het lukt? Geen idee, maar wie niet waagt, wie niet gaat voor goud.

Na afloop kom het boek gesigneerd worden door de auteur en nog nagepraat worden over een mooie middag. Ook een exemplaar van “Gaan voor Goud” bestellen? Doe dat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.